tehtävät vk. 14

Etätehtävät

viikko 14 PÄÄSIÄISEN ODOTUS

          

  • VIRPOMISVITSA JA VIRPOMISLORU

Palmusunnuntaina perinteisesti virvotaan. Lähde luontoon ulkoilemaan ja etsimään kauniita pajunkissoja. Käytä luovuuttasi ja koristele oksa. Kotoa voit löytää koristeluun erilaisia kierrätysmateriaaleja: nauhoja, karkkipapereita, lahjapapereita. Niistä voi kehitellä oksiin kukkia, rusetteja ym.. Voit liittää mukaan myös virpomislorun.

Koronaepidemian vuoksi lähivirpominen ei ole suositeltavaa, mutta omassa perhepiirissä se kuitenkin onnistuu. Virpoa voi myös esim. puhelimen, skypen, tai WhatsAppin välityksellä. On mukava ilahduttaa lähimmäistään.

Vitsan voi tietysti jättää ulos oven ulkopuolelle. Palkkion voi saada saa sitten vaikka myöhemmin.

                                                              TAI/JA

  • PÄÄSIÄISKORTTI

Piirrä/Askartele pääsiäiskortti läheisille esim. isovanhemmille, naapurin ikäihmiselle, ystävälle tai sukulaisille. Tässäkin tehtävässä voi hyödyntää vanhoja aikakauslehtiä, kortteja ym. kotoa löytyvää materiaalia.

Voit lähettää kortin postitse tai jättää postilaatikkoon. Tai sitten, ota kuva ja lähetä viestinä

                                                             TAI/JA

  • PÄÄSIÄISRUNO

Kirjoita pääsiäisruno. Käytä luovuuttasi. Runoon voi liittää myös tähän pääsiäiseen poikkeustilanteeseen liittyviä ajatuksia/tunnelmia.

 

Valitse sopiva tehtävä tai tehtävät. Kuvan/Viestin tehdystä tehtävästä nimesi kanssa voit lähettää sähköpostiin heinavesi@4h.fi  tai puhelimitse p. 0407399174 tai WhatsAppiin Regina 0407219030 7.4. mennessä.